Restaurace LA BOUCHÉE (BRNO)

Francouzské slovo La Bouchée [labušé] znamená sousto či soustíčko a dalo základ českému výrazu labužník.
A jako labužníci si budete určitě připadat i v naší restauraci.
Naši kuchaři, inspirováni francouzskou domácí kuchyní, vaří výhradně z čerstvých surovin, které si osobně vybírají.
Pro jehněčí maso v prvotřídní biokvalitě jezdí rovnou k chovatelům z Bílých Karpat, vyzrálé lokální hovězí,
biovepřové a venkovskou drůbež mají z brněnské zrárny a
řeznictví Mikrofarma. Ryby nakupují denně a zelené bylinky, kterými ochutí vaše jídlo, vyrostly přímo na zahrádce restaurace.

http://www.labouchee.cz/

Aktuální menu pro Slavnosti chřestu a vína 2019:

  • Předkrm:  Grilovaný kozí sýr, chřestový salát, domácí slanina
  • Polévka:  Krémová chřestová polévka
  • Hlavní chod 1: Trhané vyzrálé hovězí z Mikrofarmy pečené na rajčatech, chřestová remuláda, máslová brioška
    • Nasnoubené víno bude upřesněno
  • Hlavní chod 2: Grilované kuřecí prso, chřestové ratatouille
    • Nasnoubené víno bude upřesněno