
Společnost VESPALEC CATERING působí na trhu od roku 2012. Celý projekt vznikl jako nápad několika nadšenců do vaření a rozrostl se natolik, že dnes o sobě můžeme s pýchou říct, že jsme seriózní cateringová společnost, která má za sebou spoustu zkušeností s pořádáním akcí všeho druhu i rozsahu: rautů, recepcí, banketů nebo gurmánských a tematických večerů.
Baví nás různé druhy cateringu a gastronomické umění obecně. Umíme zajistit seriózní banket, ale i výstřední kuchařskou show. Je jen na klientovi, co si přeje - my mu vždy vyjdeme maximálně vstříc. Ať už připravujeme jakoukoliv událost, vždy se snažíme o to, aby naše jídlo bylo perfektní. A perfektní jídlo začíná u perfektní suroviny. Tu doplňujeme kreativitou při zpracování a ochotou u obsluhy. Tak se podle nás tvoří perfektní catering.
Menu pro Slavnosti chřestu a vína 2018:
- Polévka: Chřestová polévka s bazalkou a uzeným sumcem
- Předkrm 1: Kapří hranolky s chřestovocitronovou majonézou
- Předkrm 2: Zapečený hermelín prokládaný chřestem a bylinkami
- Hlavní chod 1: Kapří filet na bylinkách s chřestovým pyré
- Souvignier gris 2017, kabinet, suché, Vinařství rodu Pazderků
- Hlavní chod 2: Filet z Amura na kmínu s pošírovaným chřestem v máslové emulzi
- Rulandské bílé 2015, mor. zemské, suché, Vinařství Rathouzský
- Hlavní chod 3: Filet z Candáta na trhaných bylinkách s grilovaným chřestem
- Savilon 2016, pozdní sběr, suché, Vinařství Jan Plaček
- Hlavní chod 4: Uzený sumec z grilu s pošírovaným chřestem v máslové emulzi
- Hlavní chod 5: Kapří klobása se zauzeným chřestem