
Monte Bú je synonymem pro exkluzivní steaky, grilování a prémiovou kuchyni. Ty nejlepší steaky dozrávají 30-60 dní v naší vlastní zrárně a jsou připravovány týmem skvělých kuchařů pod vedením Viktora Kalaše. Ten miluje asijskou a francouzskou kuchyni, proto se rozhodl udělat náš nový lístek v asijsko-francouzském stylu.
Nabídka restaurace pro Slavnosti 2022:
Předkrm: Chřestový salát s grilovanými krevetami, křepelčí vejce, fermentované ředkvičky, výhonky, pekanové ořechy, jahody, mladý špenát, krémový francouzský dresink
- Sauvignon, pozdní sběr 2021, suché, Vinařství Roman Komarov
Polévka: Krémová polévka z bílého chřestu, ventricina prach, restovaný chřest
Hlavní chod 1: Hovězí burger, chřestová aioli s medvědím česnekem, cheddar, grilovací sýr z Nelepeče, marinovaný chřest a mrkev, baby gem, rajče
- Neronet, pozdní sběr 2019, suché, Vinařství Roman Komarov
Hlavní chod 2: Grilovaný zelený a bílý chřest, gravlax z tuňáka, holandská omáčka, jarní cibulka, pažitka
- Rulandské šedé, pozdní sběr 2021, polosuché, Vinařství Jan Plaček
Hlavní chod 3: Filovaný flank steak na chřestovém ragú s českou kačenkou, omáčka z chřestu a hrášku, artyčok
- Rulandské modré, pozdní sběr 2019, suché, Vinařství Jan Plaček
Dezert: Chřestový cheesecake s rebarborou a jahodami, ořechy
- Princess Jane, růžové, moravské zemské 2021, suché, Polivka Winery