
Monte Bú je synonymem pro exkluzivní steaky, grilování a prémiovou kuchyni. Ty nejlepší steaky dozrávají 30 - 60 dní v naší vlastní zrárně a jsou připravovány týmem skvělých kuchařů Monte Bú pod vedením Ammara Otmana. Momentálně jdeme ve směru středomořské a americké kuchyně, nechybí nově zalistované druhy mas z celého světa, včetně nových vín z našeho portfolia Korek Wines.
Aktuální nabídka restaurace pro Slavnosti 2023:
Předkrm: Argentinský rib-eye na bruschettě s chřestovým pestem a pečeným bramborem (Frankovka, moravské zemské 2016, suché, Vinařství Rathouzský)
Polévka: Chřestový krém s mátou a gorgonzolou (Pálava, výběr z hroznů 2022, suché, Polivka Winery)
Hlavní chod 1: Domácí langoš s trhaným vepřovým, zauzené BBQ, pečený chřest se slaninou (Ryzlink vlašský, moravské zemské 2020, suché, Vinařství Ondřej Kubic III.)
Hlavní chod 2: USDA Prime Flank steak, holandská omáčka s chřestem, americké brambory s česnekem (Rulandské bílé, moravské zemské 2018, suché, Vinařství Chrást)
Dezert: Chřestový cheesecake s bílou čokoládou a jahodovým tartarem (Pálava, moravské zemské 2022, sladké, Vinařství RS Šustovi)