
Stylová restaurace, kde věříme, že jen to poctivé má smysl. Suroviny. Způsob přípravy. Přístup k zákazníkovi. S maximálním důrazem na kvalitu, lokálnost a sezónnost přinášíme poctivou kuchyni. Nebojíme se experimentů, unikátních receptur či textur. Vše je však podřízeno zákazníkovi, jeho potřebám, přáním a požadavkům. U nás si vybere opravdu každý.
Tým pod vedením Pavla Veltruského, který patří ke špičkám ve svém oboru, připravil menu, které uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Navracíme se k tradici, bereme si z ní to nejlepší a posouváme ji dál, obohacenou o prvky světové kuchyně i o nové techniky vaření. Přátelský personál Vám dá na chvíli zapomenout na shon všedního dne a Vy si užijete nejen excelentní chuťový zážitek, ale i dokonalý servis a péči o svoji osobu. Zákazník je u nás na prvním místě. Protože jen tak to má pro nás smysl!
Najdete nás v Hotelu Victory Brno, u sjezdu z dálnice D1, směr Praha.
Loňské menu pro Slavnosti chřestu a vína 2019:
- Předkrm 1: Smažený chřest v pivním těstíčku, chipotle majonéza
- Předkrm 2: Uzený losos, vonnaská palačinka, grilovaný chřest, holandská omáčka, tzar kaviár
- Rulandské bílé 2017, pozdní sběr, suché, Rajhradské klášterní sklepy
- Hlavní chod 1: Escalope z mléčného telete, chřest s parmskou šunkou, espuma z pasteveckého sýra
- Pinot gris 2017, moravské zemské, suché, Vinařství Regina Coeli
- Hlavní chod 2: Sýrový salašnický raclette s grilovaným chřestem
- Dezerty: Chřestová zmrzlina, mačkané jahody s podmáslím
- Maurus - rosé (SV+Dorn) 2017, kabinet, polosuché, Rajhradské klášterní sklepy