
Společnost VESPALEC CATERING působí na trhu od roku 2012. Celý projekt vznikl jako nápad několika nadšenců do vaření a rozrostl se natolik, že dnes o sobě můžeme s pýchou říct, že jsme seriózní cateringová společnost, která má za sebou spoustu zkušeností s pořádáním akcí všeho druhu i rozsahu: rautů, recepcí, banketů nebo gurmánských a tematických večerů.
Baví nás různé druhy cateringu a gastronomické umění obecně. Umíme zajistit seriózní banket, ale i výstřední kuchařskou show. Je jen na klientovi, co si přeje - my mu vždy vyjdeme maximálně vstříc. Ať už připravujeme jakoukoliv událost, vždy se snažíme o to, aby naše jídlo bylo perfektní. A perfektní jídlo začíná u perfektní suroviny. Tu doplňujeme kreativitou při zpracování a ochotou u obsluhy. Tak se podle nás tvoří perfektní catering.
Loňské menu pro Slavnosti chřestu a vína 2019:
- Polévka: Chřestová polévka zjemněná hráškem a smetanou s pečenými krutony
- Předkrm 1: Kapří hranolky s chřestovým dipem
- Předkrm 2: Smažený zelený a bílý chřest v trojobalu s chřestovým dipem
- Hlavní chod 1: Filírované kachní prso s grilovaným pikantním chřestem a červeným zelím se sladkou cibulkou
- Cabernet Moravia BIO 2016, pozdní sběr, suché, Vinařství Válka
- Hlavní chod 2: Grilovaný candát na čerstvých bylinkách s chřestovým salátem
- Chardonnay 2018, Vinařství Simeon – Lukáš Kovalský (Mladí vinaři)
- Hlavní chod 3: Grilovaný Pohořelický kapr na kmínu s pečeným chřestem a holandskou omáčkou
- Müller Thurgau 2018, kabinet, polosuché, Vinařství rodu Pazderků
- Hlavní chod 4: Jemně grilovaná klobáska s chřestem a bylinkami
- Hlavní chod 5: Zapečený hermelín s chřestem a sušeným rajčetem
- Hlavní chod 6: Smažený zelený a bílý chřest v trojobalu s chřestovým dipem
- Hlavní chod 7: Kapří hranolky s chřestovým dipem
- Dezert: Chřestová zmrzlina s trochou chilli, nebo bez